برای جوشاندن صحیح غذاهای کنسرو شده، باید قوطی کنسرو را در ظرف محتوی آب قرار داد، طوری که آب کاملا قوطی را احاطه کند. زمان ۲۰ دقیقه از شروع جوشیدن آب محاسبه می شود. چرا که این سم در دمای ۱۰۰ درجه (در عرض یک دقیقه) غیرفعال می شود.
برخی کارشناسان گرم کردن غذاهای کنسروی با مایکروویو را مجاز ندانسته و معتقدند حرارت مایکروویو ممکن است به بدنه ظروف آلومینیومی آسیب برساند.
گاهی اوقات افراد تمام کنسروهای خریداری شده را با هم میجوشانند و کنار میگذارند. اما با نگهداشتن کنسروها ممکن است دوباره در آنها سم تولید شود بنابراین حتما باید موقع مصرف آنها را مجددا بجوشانیم.
پس از باز کردن قوطی کنسرو، محتویات آن را به ظرف مناسبی انتقال دهید. زیرا ممکن است ماده غذایی بعد از باز کردن درب قوطی در مجاورت اکسیژن هوا با جداره داخلی قوطی وارد واکنش شود.بیش از حد با نمک بودن: یکی از معایب عمده کنسروها، استفاده از مواد نگهدارنده در آنهاست. تولیدکنندگان برای بالابردن ماندگاری محصول علاوه بر اینکه آن را می پزند و آب درون مولکولی اش را خارج می کنند، مواد نگهدارنده نیز به آن اضافه می کنند.علاوه براین برای حل و نرم کردن استخوان های ماهی مواد دیگری نیز به بافت گوشت اضافه می شود. در بسیاری از موارد این مواد نگهدارنده ممکن است در طولانی مدت یا در مقدار زیاد باعث آلرژی های غذایی شوند که این حساسیت ها به خصوص در کودکان شایع تر و شدیدتر است و باعث واکنش هایی در دستگاه گوارش، حالت تهوع، خارش، حساسیت و قرمزی پوست صورت می شود.
جیوه و کادمیوم دو فلز سنگین هستند که بر اثر فعالیت صنایع مختلف وارد آبهای آزاد شده و ماهیها به آن آلوده شدهاند. زمانی که جیوه جذب ماهی میشود، چه ماهی را تازه مصرف کنید و چه به صورت کنسروی این فلز وارد بدن ما میشود، پس نمیتوان گفت فقط ماهیهای کنسرو شده آلوده به جیوه هستند، به همین دلیل بسیاری از متخصصان تغذیه توصیه میکنند از ماهیهای پرورشی استفاده کنید و از خیر ماهیهای آبهای آزاد بگذرید.مصرف ماهیهای آلوده به جیوه میتواند برای خانمهای باردار و کودکان خطرناک باشد و اگر فرد مقدار زیادی از این ماهیهای آلوده مصرف کند در درازمدت این مواد در بدنش تجمع پیدا میکند و به دوز مسمومیتزا میرسد.
در فرایند کنسروسازی، آب فعال بافت غذا خارج می شود و به همین دلیل ماندگاری آن افزایش پیدا می کند. در فصل تابستان نمی توان از فروشگاه ها انتظار فروش ماهی تازه را داشت در صورتی که در تمام فصل های سال می توان از کنسرو ماهی استفاده کرد. بیشتر کنسروهای ماهی ایران از ماهی تن تهیه می شوند در حالی که کشورهای دیگر مانند کانادا و استرالیا بیشتر از ماهی سالمون استفاده می کنند.مردم ایران معمولا به اشتباه کنسرو ماهی را تن ماهی می گویند درحالی که تن یک نوع ماهی است و باید بگوییم کنسرو ماهی تن. گاهی اوقات برخی از ماهی های کنسروی رنگ روشن تر و برخی دیگر رنگ تیره تری دارند. درواقع قسمت های مختلف ماهی ممکن است رنگ های متفاوتی داشته باشد و این موضوع بستگی به بافت ماهی دارد و تیره تر بودن ماهی کنسروی دلیل بر کهنه بودن آن نیست.تن
طبع تون ماهی چیست؟ افراد شاغل ، دانشجو ، مجرد و … به دلیل کمبود تایم برای طبخ وعده های غذایی ، ممکن است دو یا سه مرتبه در هفته بخواهند تا از تون ماهی استفاده نمایند. در این صورت ضروری است تا با طبع تون ماهی آشنا شوند و میزان سازگاری آن را با […]
روغن تن ماهی را بخوریم یا نه؟ یکی از سوالها یا بهتر است بگوییم جنجالها در زمینه تن ماهی، مربوط به روغن تن ماهی است. اگر توجه کرده باشید، زمانی که تن ماهی را باز میکنید، گوشت لذیذ، خوشمزه و کنسرو شدهی ماهی را در احاطهی روغن خاص با بویی متفاوت مشاهده میکنید. در مورد […]
خرید اینترنتی کنسرو تن ماهی تن ماهی یک ماهی محبوب آب شور است که به طور گستردهای در غذاهای آسیایی مورد استفاده قرار میگیرد. ماهی تن انواع مختلفی دارد و در سراسر اقیانوسهای جهان یافت میشود. عمر ماهی تن از سه تا پنج سال متغیر است، اگرچه برخی بیش از دو دهه نیز عمر میکنند. […]
آقای محمد سروی به صورت اختصاصی از سال ۱۳۷۱ در صنعت کنسرو شروع به کار کرده و در سال ۱۳۸۵ اولین کارخانه تولید کنسرو ماهی را در شمال غرب ایران در شهر اردبیل افتتاح و از سال ۱۳۸۸ بصورت رسمی تولید برند سیشل تن را آغاز کرده و با همت مضاعف در سال ۱۳۹۴ دومین کارخانه تولیدکنسرو ماهی که بزرگترین کارخانه تولید کنسرو ماهی در شمال غرب ایران میباشد را با نام تجاری سرو تن آریا در شهر اردبیل افتتاح نمودند.
دیدگاهتان را بنویسید